Slutspurten for ansøgninger til idrætstalentlinjen er sat ind

Rød sportstaske
Kalder alle unge talenter! Det er nu, unge idrætstalenter skal kridte løbeskoene, hvis de vil være en del af det nye talenthold på Stavnsholtskolen i Farum. Sidste chance for at ansøge om en plads på idrætstalentlinjen er den 1. maj.

Inden længe begynder pedellerne på Stavnsholtskolen at stille borde og stole op i den nye 7. klasse, som efter sommerferien bliver fuld af idrætstalenter. Og det er nu, idrætstalenterne skal have fat i deres træner og klub, hvis de vil nå at sende en ansøgning afsted.

Tilbuddet på Stavnsholtskolen rummer en fleksibel skoledag, hvor der tages hensyn til både bøger, idræt og morgentræning.

En chance der ikke kommer igen

De unge talenter optages på linjen i 7. klasse og går der til og med 9. klasse. Det er vigtigt, at de unge idrætsudøvere, som skal begynde i 7. klasse efter sommerferien, får tilmeldt sig nu.

”Det her er en unik chanc for at blive talentelev på en folkeskole i Furesø Kommune, og vi glæder os til at byde de unge velkommen. Sidder der nogle unge talenter derude, som endnu ikke har tilmeldt sig, skal de være klar over, at det er nu, toget kører. Chancen kommer ikke igen, når først ansøgningsfristen er lukket den. 1. maj,” forklarer talentkoordinator Rasmus Kalle Saaby, som udover at varetage samarbejdet mellem klasserne, klubber og trænere bl.a. også håndterer optagelsesproceduren og besvarer spørgsmål fra forældre.

Mange kommuner rundt om Furesø har de senere år oprettet eliteklasser, i stil med det tiltag man nu sætter i gang på Stavnsholtskolen. Til forskel for de andre sportsklasser, er målet i Furesø, at der i højere grad er fokus på at udvikle talenter frem for at finpudse allerede etablerede elitesportsudøvere.

Vil du vide mere?

Kontakt Talentkoordinator Rasmus Kalle Saaby på mail idraetstalentlinje@furesoe.dk eller tlf. 7216 5089.

Læs mere og hent ansøgningsskemaet på www.furesoe.dk/idraetstalentlinje 

Kontakt

Center for Dagtilbud og Skole

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Relevante links