Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Apr 2017

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Fra travl trafikåre til aktivt byrum: Nu begynder renoveringen af Farum Hovedgade

21. april 2017
Endelig sker det, som mange borgere har ventet på. Planen for renovering af Farum Hovedgade er klar, og arbejdet kan gå i gang. Borgerne kan ikke blot se frem til bedre forhold for gående, cyklister og bilister, men også til en gade, der er rar at færdes i og indbyder til ophold.

Hvordan vil du inddrages som borger i Furesø?

19. april 2017
Furesø Kommunes borgmester og kommunaldirektør inviterer alle interesserede borgere til en række kaffemøder over de kommende uger, hvor temaet er borgerinddragelse.

Slutspurten for ansøgninger til idrætstalentlinjen er sat ind

18. april 2017
Kalder alle unge talenter! Det er nu, unge idrætstalenter skal kridte løbeskoene, hvis de vil være en del af det nye talenthold på Stavnsholtskolen i Farum. Sidste chance for at ansøge om en plads på idrætstalentlinjen er den 1. maj.

Parkering forbudt ifm. Superligakamp

18. april 2017
FC Nordsjælland spiller på hjemmebane mod Brøndby IF søndag den 23. april kl. 16. I den forbindelse vil parkering forbudt-skiltene på følgende veje omkring Right to Dream Park blive aktiveret søndag kl. 10 til umiddelbart efter kampen:

Søg tilskud til dine miljø-, natur- og klimainitiativer

10. april 2017
Ligger du inde med et spændende projekt, som kommer naturen, miljøet eller klimaet til gode? Så er Miljøinitiativpuljen måske noget for dig.

Husk fortovet og hækken

10. april 2017
Foråret er kommet til Furesø, og i den forbindelse vil vi gerne minde om, at som grundejer skal du holde fortovet ud for din ejendom rent og pænt. Det betyder blandt andet, at du skal sørge for at feje og luge ukrudt, ligesom du skal renholde rabatter og nedløbsriste.

Ikke nok interesse for erhvervsskoletilbud fra august 2017

08. april 2017
Blandt Furesø Kommunes unge har interessen for erhvervsskolerne været vigende – en tendens, der også ses i mange andre kommuner. Det lave ansøgningsantal betyder, at der ikke er nok elever til at oprette de to forventede erhvervsrettede 10. klasser på Bybækskolen i Farum. Børne- og Skoleudvalget ser nu på mulighederne for et fortsat samarbejde med erhvervsskoler og erhvervsliv.

Miljødag: Økoplantebytte

07. april 2017
Foråret er over os og alting spirer. Det er tid til at gå i haven, og du får mulighed for at møde haveglade mennesker ved Miljødagen lørdag den 6. maj kl. 10-13 på Værløse Bymidte.

Hvordan vil du inddrages?

07. april 2017
Furesø Byråd har en ambition om, at nye former for borgerinddragelse skal spille en større rolle i den politiske proces. Derfor inviterer borgmester, Ole Bondo Christensen, og kommunaldirektør, Christine Brochdorf, alle interesserede borgere til en række kaffemøder, hvor temaet er borgerinddragelse.

Modregning i overskydende skat

07. april 2017
Bliver din overskydende skat tilbageholdt af SKAT? Så kan det skyldes, at du har gæld til det offentlige, for eksempel Furesø Kommune.

Furesøs skolevæsen blandt de bedste i Danmark

07. april 2017
Endnu engang formår Furesø at hæve gennemsnittet ved folkeskolens prøver. Gennem de sidste 7 år er gennemsnittet hævet en hel karakter. Det bringer Furesø skolevæsen ind på en flot femteplads på landsplan.

Furesø holdt børnetopmøde om fremtidens borgere

05. april 2017
Hvad vil vi med Furesøs børn og unge i dagtilbud og skoler? Det satte elever, forældre og personale på skoler og institutioner sig i weekenden sammen med byrådspolitikere og forvaltning for at sætte en retning for.

Vi cykler til arbejde – gør du?

04. april 2017
Nu er foråret over os, og det betyder, at flere og flere hopper på cyklen til arbejde. Gør du?

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190