Afspærring og vejarbejde

Orange vejarbejdspinde
Her finder du oplysning om cykelløb, filmoptagelser, vejarbejde m.v., der kan medføre afspærring og omlægning af trafikken i kortere eller længere perioder.

Vejdirektoratet maler Fiskebækbroen

Vejdirektoratet maler metalkonstruktionen på undersiden af Fiskebækbroen, der fører Hillerødmotorvejen over Frederiksborgvej ved Farum. Arbejdet finder sted i perioden marts til oktober 2017.

Arbejdet forventes ikke at have konsekvenser for trafikken på motorvejen eller Frederiksborgvej. Arbejdet udføres fra inddækket stillads under broen af hensyn til Mølleåen og området ved broen. Der vil under renoveringen være perioder med støjende arbejde. De støjende arbejder udføres kl. 7-18 på hverdage og ikke i weekender eller på helligdage. Vejdirektoratet beklager generne.

For mere information om arbejdet kontakt Vejdirektoratet på email: byg@vd.dk
Vejarbejde,
» Omkørsel og indsatser fra Stationsvej til AkacietorvetDen første etape er strækningen mellem Stationsvej og Akacietorvet. Her er arbejdet igang fra begyndelsen af juni og forventes afsluttet september 2017. Furesø Spildevand A/S lægger samtidig en ny regnvandsledning til vejvand mellem Stationsvej...
Sidst opdateret 13. juli 2017

Kontakt

Vej og Park

Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf.: 7235 5355

Skriv til os via Digital Post  (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Find Vej og Park på Krak

Relevante links