2. september: Chasing Cancellara

cykelløb
Søndag den 2. september bliver Farum værtsby for det det store, internationale motionsløb Chasing Cancellara. Der er lagt op til den helt store sprint, når den tidligere cykelstjerne Fabian Cancellara sætter spurten i gang med sit fire mands hold. Med start og slut i Farum Hovedgade er der rig mulighed for at følge de mange hundrede cykelryttere tæt og tage del i den store folkefest .
Farum Hovedgade bliver søndag den 2. september omdrejningspunkt for en af de helt store internationale motionsløb,  når folkene bag Bjarne Riis' cykelprojekt Virtu Cyckling kommer til byen med Chasing Cancellara. Den tidligere cykelstjerne Fabian Cancellara lægger navn til løbet. Konceptet er, at han med sit firemandshold sætter en tid for ruten på 55 kilometer. Herefter kan hold af fire personer forsøge at matche tiden. 

Løbets  afvikles denne sommer  i Abu Dhabi, Schweiz, Italien, Frankrig og Danmark med finale i Lugano sidst i september måned. Med start og mål i Farum Hovedgade er ruten trukket op til masser af gode cykelspurter gennem midtby og udkigsposter for de fremmødte tilskuere. 

Læs mere om det lokale event i Farum: https://www.chasingcancellara.com/destinations-en

Siden opdateres løbende.


Sidst opdateret 11. juli 2018

Kontakt

Center for Borgerservice, Kultur og Erhverv

Borgerservice

Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen