Er du for nyligt flyttet til Furesø?

Så inviterer Furesø Kommune dig i løbet af året til et velkomstmøde for tilflyttere. Dato for næste møde bliver annonceret her på siden, og nye borgere vil også modtage en invitation med posten.

Furesø Kommune byder dig velkommen

Er du flyttet til kommunen inden for det sidste halve år? Så inviterer Furesø Kommune dig og din familie til et velkomstmøde.

Velkomstmødet for nye tilflyttere bliver holdt to gange om året. Det er et to-timers arrangement en hverdagsaften og holdes som udgangspunkt på rådhuset, Stiager 2 i Værløse. 

Til mødet er sammensat et spændende og lokalt program med både historiske og nutidige oplæg om kommunen. Derudover vil der være en 'markedsplads' med emneopdelte stande om bl.a. bolig og byggeri, miljø, sundhedsfremme, kultur og fritid samt borgerservice.

Program

  • Præsentation af kommunen, ved borgmester Ole Bondo Christensen
  • Markedspladsen: Miljøvenlige tip til din bolig og have, skole-, dag- og fritidstilbud i Furesø og lær at bruge selvbetjeningsløsningerne i kommunen med dit NemID.
  • Mød repræsentanter for nogle af vores fantastisk foreninger og få et overblik over de muligheder du har for kultur-, fritids- og idrætsaktiviteter

Ved arrangementet introducerer vi dig til vores selvbetjeningsløsninger. Hvis du har lyst, skal du medbringe dit NemID. Har du ikke NemID, kan du bestille den via www.nemid.nu.

Næste velkomstmøde

Invitationer sendes direkte til nye borgere. Opret et abonnement på siden (www.furesoe.dk/abonner), så bliver du tippet, næste gang, der er nyt.

Sidst opdateret 26. februar 2019

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.