Velkommen til Furesø

I Furesø lægger vi vægt på familieliv i stærke fællesskaber med aktive borgere som bærende kræfter. Dem har vi heldigvis mange af, og der sker så meget i Furesø, at der ikke er grund til at kede sig! Så kom og vær med, og oplev Furesøs mange glæder på egen hånd.

 

 

sjove børn
» Furesøs børn er fremtidenAlle børn og unge har brug for at indgå i et fællesskab med forældre, lærere, pædagoger og med andre børn og unge. At være en del af det sociale fællesskab i skole, fritids- og dagtilbud er centralt for, at man kan lære noget og udvikle sig...
Furesøs grønne skove
» Naturen lige for dørenDe frodige skove lægger bund til masser af muligheder for at udfolde sig – om det er med maxpuls som orienteringsløber, på cykel eller blot som en stilfærdig skovvandrer, der nyder roen og dyrelivet.
Hus udformet af mønter
» Én kommune - én skatteprocentFuresø har styr på økonomien, og fra januar 2014 afskaffes særskatten i Farum, så alle i kommunen betaler samme skat. Dermed skal borgere i den tidligere Farum Kommune ikke længere betale en højere skat end naboerne i Værløse.
Grafik: Foeningsstjernen
» Familieliv i stærke fællesskaberForeningerne i Furesø værner om familiens aktive liv. Børn og voksne i alle aldre udfordres med et væld af idrætsgrene og hobbyforeninger i tæt parløb med et utroligt musik og kulturliv. Furesø har mange stærke fællesskaber, hvor aktive borgere...
Meningen med livet 2½
» Alle har en aktie i kulturenKultur handler ikke altid kun om at indløse en billet, sætte sig på sit sæde og lade sig underholde. I kulturhusene i Værløse og Farum handler det i lige så høj grad om at involvere sig.
Sidst opdateret 05. august 2016

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190