Vi skaber løsninger sammen

Furesø set fra luften
Furesø er en attraktiv kommune med velfungerende lokalsamfund, aktive borgere og et stærkt fællesskab. Byrådet vedtog den 26. juni 2012 en samlet vision for Furesø Kommune med overskriften ”Vi skaber løsninger sammen”. Visionen er blevet til i en løbende og åben dialog med borgerne via kommunens hjemmeside og via borgermøder, senest den 9. juni på Flyvestation Værløse.

Med visionen for Furesø har kommunen nu fået en fælles identitet og retning for kommunens udvikling. Gennem visionen har byrådet sat et pejlemærke, som vil afspejle sig i udformningen af de forskellige sektorpolitikker og strategier for kommunens udvikling. Visionen er også kommunens platform i arbejdet med at synliggøre Furesø som en kommune, hvor det er godt at leve, bo og arbejde, og dermed i arbejdet med at tiltrække nye virksomheder og borgere til kommunen.

Raise your voice
» Vi skaber løsninger sammen - Vision FuresøFuresø Byråd har vedtaget Vision Furesø - vi skaber løsninger sammen.
Puslespil
» Fra ord til handlingVisionen lever, og som borger er du aktiv deltager i udviklingen af kommunen som en moderne velfærdskommune.
» Borgernes forslagLørdag den 9. juni 2012 mødte mere end 160 Furesø-borgere frem til debatmøde på Værløse Flyvestation i en gammel flyhangar for at drøfte en samlet vision for Furesø Kommune. Forinden havde der kørt en debat her på hjemmesiden, hvor alle kunne...
Hyppigt stillede spørgsmål
» Om processen - historienBorgermøde, debat på nettet og interviews med medlemmerne af byrådet har dannet grundlag for arbejdet med visionen for Furesøs fremtid.
Sidst opdateret 27. marts 2017

Kontakt

Byrådssekretariatet
Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4505

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.