Rådgivende udvalg

Furesø Byråd kan nedsætte udvalg, der rådgiver fagudvalgene. Det gøres oftest, når der er ønske om at kvalificere de politiske beslutninger bedre ved at bringe borgernes erfaringer, ønsker og perspektiver i spil tidligt i vigtige udviklingsopgaver.

Deltagerne kan være såvel politikere, som borgere, medarbejdere, erhvervsliv, samarbejdspartnere mm.

 


Første møde i det rådgivende udvalg om trafikstøj, 21. juni 2018
» 2018: Kan vi reducere trafikstøjen sammen?Furesø Kommune ligger skønt midt i naturen, men samtidig med let adgang til Hillerødmotorvej og kun 20 minutter til København. Motorvejen og andre hovedtrafik-årer skaber imidlertid udfordringer med trafikstøj, og denne udfordring er vokset...
Hverdagen med demens kan være vanskelig
» 2016-2017: Hvordan skal Furesøs handicap- og senioregnede boliger være? Udviklingsudvalget for fremtidens handicap- og senioregnede boliger gav anbefalinger til hvor og hvordan, der kan bygges nye handicap- og senioregnede boliger i Furesø.
Værløse Bymidte, mennesker lytter til musik på torv
» 2016-2017: Hvordan kan vi styrke og udvikle Værløse Bymidte?Udviklingsudvalget arbejdede med at finde svar på, hvordan Værløse Bymidte kan styrkes, så den bliver mere levende og velfungerende, og så der skabes et attraktivt og aktivt byrum.
Flyvestation Værløse
» 2014-2015: FlyvestationsudvalgetFlyvestationsudvalget bestod af seks medlemmer, udpeget af Byrådet. Martin Behbahani var formand for udvalget. Udvalget rådgav Byrådet og ejerne om anvendelse og udvikling af flyvestationens arealer, anlæg og bygninger.
Skoleskilt
» 2014: Folkeskolereformsudvalg (afsluttet)Folkeskolereformsudvalget bestod af elleve medlemmer, udpeget af byrådet. Borgmesteren var formand for Folkeskolereformsudvalget. Udvalget rådgav Børne- og Skoleudvalget samt det samlede byråd om de beslutninger, de skulle træffes vedrørende...
Sidst opdateret 09. maj 2018

Kontakt

Byrådssekretariatet
Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4505

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)