Erhvervsforside

Iværksætter og virksomhed i Furesø

Iværksætter og virksomhed
Vi er til for dig, uanset om du vil starte virksomhed eller har udfordringer som eksisterende. Vi arbejder målrettet for at skabe udvikling i vort erhvervsliv. I Furesø skaber vi løsninger sammen.

Flere fordele - mere vækst!
Fast Track
» Fast Track - byggesagsbehandlingLæs her om reglerne for din erhvervsejendom og din virksomhed. Undersøg hvor du må placere din virksomhed, hvordan du søger byggetilladelse, både til at ændre anvendelse, bygge nyt og bygge til, hvordan du skal forholde dig, hvis din grund...
Et godt sted at starte
» Start og udvikling af virksomhedErhvervsudvikling version 2.0 Furesø Kommune tilbyder erhvervsservice af høj kvalitet til iværksættere og etablerede virksomheder.
Jobcenter
» Ansatte og rekrutteringInformation om arbejdsforhold, rekruttering, partnerskabsaftaler, større afskedigelser m.m.
Erhvervsarrangementer
» Arrangementer for erhvervslivetFuresø Kommune arrangerer en række erhvervsrettede inspirationsmøder med Furesø Erhvervsforening og Furesø Industriforening som medarrangører.
Netværk og vækst
» Netværk og vækstI et tæt samarbejde mellem erhvervsforeningerne og kommunen skaber vi de nødvendige rum for at mennesker kan mødes! Det at skabe kontakter mellem mennesker, har stor betydning for erhvervslivets mulighed for at udvikles.
I Furesø skaber vi løsninger sammen
» ErhvervskontaktudvalgErhvervskontaktudvalget er det fælles forum for drøftelser, orientering m.m. mellem erhvervslivet og politikerne
Sidst opdateret 15. januar 2018

Kontakt

Erhvervsteam

Erhvervskonsulent
Flemming Ipsen
Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5454

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)