Topbillede til fanebladet borger

Den sidste tid

Ældre hænder
Der er mange ting at holde styr på, når du er pårørende til en døende, eller når en afdød pårørende skal begraves. Her kan du læse om muligheder for pleje, orlov, begravelseshjælp mv.

En værdig død

Furesø Kommune arbejder for at sikre en værdig død og sikre afklaring med de ønsker den syge eller døende måtte have til den sidste tid. Kommunen sørger for at sikre rettidige indsatser for at skabe tryghed for alle involverede parter. Den sidste tid tager udgangspunkt i de ønsker der måtte være og tager hånd om de pårørende og deres behov for at være inddraget og blive lyttet til. Læs mere i vores værdighedspolitik.

Holder hænder
» Den sidste tid i hjemmetHer finder du informationer om muligheden for hjemmehjælp og hjemmesygepleje i den sidste tid i hjemmet.
Hænder
» Pasning af nærtstående i eget hjemHer kan du finde informationer om plejeorlov til pasning af nærtstående, som er syge eller døende.
Flag på halv
» DødsfaldSker et dødsfald her i landet, eller i udlandet, har du mulighed for at få råd og vejledning, der kan støtte og hjælpe dig.
Papirer og kuglepen
» Begravelse eller bisættelsePraktiske oplysninger i forbindelse med begravelse eller bisættelse.
Internetsøgning
» BegravelseshjælpEfterladte kan få begravelseshjælp, hvis afdøde havde ret til dansk sygesikring.
Sidst opdateret 31. maj 2017

Kontakt

Visitationen

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 5630

Skriv til os via Digital Post

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 10-14
Torsdag kl. 10-17

Find Visitationen på Krak