Topbillede til fanebladet borger

Villa

Tyvstarter Joan Marie
Her på siderne kan du se, hvordan du sorterer korrekt, hvornår du får hentet affald, hvilke krav der er til placeringen af dine affaldsbeholdere, og hvad du gør, hvis du har ekstra affald til afhentning.

Din tømmekalender

På Vestforbrændings selvbetjeningsløsning kan du generere en tømmekalender. Vælg først kommune og adresse. Tryk derefter på ’tømmekalender’ i menuen øverst på siden og vælg affaldstype.

NemSMS

På borger.dk kan du tilmelde dig NemSMS og få en påmindelse på sms dagen inden afhentning. Som noget nyt kan du tilmelde dig ordningen, selvom du ikke ejer ejendommen, men eksempelvis bor til leje. 

Jeg har ikke fået hentet affald

Hvis du ikke har fået afhentet dit affald, kan det enten være fordi, affaldet ikke har været stillet frem og emballeret korrekt, eller det kan være, at skraldemanden er blevet forhindret. Følg et af nedenstående links og se, hvad du kan gøre.

Mit affald er ikke blevet hentet, selv om jeg har overholdt kravene.
Jeg har ikke overholdt alle kravene. Hvad gør jeg så?

Sådan sorterer du rigtigt

Hvis du sorterer og afleverer affaldet de rigtige steder, sikrer du den bedste behandling af ressourcerne til gavn for miljøet - og dermed til glæde for os alle sammen. I Sorteringsguiden 2016 kan du se, hvordan du sorterer dit affald korrekt

Se også videoen herunder om korrekt sortering.

Sidst opdateret 20. oktober 2017

Kontakt

Affald

Har du spørgsmål om affald?

Ring til Vestforbrændings kundeservice
tlf.nr. 70 25 70 60
Mandag - torsdag kl. 7 - 15.30
Fredag kl. 7 - 15

eller skriv til Vestforbrænding via dette link.

www.vestfor.dk

Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.