Topbillede til fanebladet borger

Opskrivning til plads

Billede af dreng og link til regler og vejledninger
Regler for anvisning af plads i dagtilbud, frit valg over kommunegrænser, regler for tilsyn, forsikringsforhold m.m. finder ud på siderne her.

På siderne herunder finder du bl.a. reglerne for anvisning af plads i dag- og fritids. Du kan også læse hvordan reglerne er, hvis dit barn går i institution i en anden kommune end din bopælskommune. Vi har desuden samlet en række faktuelle oplysninger om tilsyn, forsikringer og overvågning af kommunens bygninger.

 

 

 

Børnehavebørn i rundkreds
» Anvisning af pladser i dagtilbudOpskrivning til venteliste, udmeldelse af dagtilbud eller FFO, pasningsgaranti med mere.
Børn på vej til skole på cykel
» Pasning på tværs af kommunegrænserFrit valg af dagtilbud over kommunegrænserne betyder, at alle børn kan få plads i en dagpleje, vuggestue eller børnehave i den kommune, deres forældre ønsker, uanset om familien bor i kommunen eller ej.
boern og personale snobroed
» Rammer for kommunalt tilsyn i dagtilbudAf Dagtilbudslovens § 5 fremgår det, at kommunen er forpligtet til at føre tilsyn med dagtilbud i kommunen.
Legende børn i klatrestativ
» Den gode legepladsI sommeren 2009 blev der nedsat en arbejdsgruppe, der havde til opgave at udarbejde et inspirationsmateriale om den gode legepladspraksis.
Picto forebyggelse
» BørneulykkesforsikringFuresø Kommune har ikke tegnet en kollektiv ulykkesforsikring for børn i kommunale dagtilbud og elever i folkeskolen. Kommunen kan ikke lovligt tegne denne type forsikring. Forældre skal derfor selv sørge for at tegne en forsikring, der dækker...
Indbrudstyv - maskeret og med lommelygte
» Tryghed i skoler og institutionerEn række af Furesøs institutioner har været plaget af indbrud og hærværk. Derfor sætter Kommunen videoovervågning op som en præventiv foranstaltning for at forhindre indbrud og give medarbejdere og brugere større tryghed i hverdagen.
Sidst opdateret 04. maj 2018

Kontakt

Center for Dagtilbud og Skole

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000
Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)