Topbillede til fanebladet borger

Familieliv Furesø

Familieiværksætterne
Familieliv Furesø
Sundhedsplejen i Furesø kommune og jordemødrene og barselssygeplejerskerne fra Hillerød Hospital tilbyder et samlet forældreforløb til alle førstegangsforældre i Furesø Kommune.

Her får kommende forældre information, råd og inspiration til en god start på livet som ny familie.

Forældrekursus

Familieliv Furesø består af 13 kursusgange, som forløber fra 24.- 26. graviditetsuge til jeres barn er ca. 1 år. 

De første mødegange afholdes i Sundhedsplejens lokaler på Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum. De følgende 3 kursusgange – fødselsforberedelsen ” Barn i Vente” - afholdes på Nordsjællands Hospital på Hillerød, Bakkedraget, indgang 51, ved Patienthotellet. En måneds tid efter fødslen mødes holdet igen i Sundhedsplejens lokaler, hvor de følgende 8 kursusgange vil blive afholdt.

Undervisningen i Familieliv Furesø er baseret på www.familieivaerksaetterne.dk.

Kursushold og forældrenetværk

Et forældrehold består af ca. 8-9 nye forældre – både par og eneforældre, og holdet sættes sammen efter fødselsterminen. Det giver mulighed for at danne forældrenetværk, som forhåbentlig fortsætter i lang tid efter kursusforløbet. 

Hvert hold får en sundhedsplejerske, som følger og vejleder gruppen gennem hele forløbet. Herudover vil en række fagpersoner holde oplæg om relevante temaer inden for børne- og familielivet. Oplæggene suppleres af opgaver og øvelser, hvor alle får mulighed for at dele erfaringer og sparre med hinanden og med sundhedsplejersken.

Tilmelding til Familieliv Furesø

Ved første jordemoderkonsultation på Nordsjællands Hospital i Hillerød orienterer jordemoderen om Familieliv Furesø, så måske har I allerede hørt om det og er tilmeldt, men hvis ikke, kan I tilmelde herunder.  

Vil du høre mere om Familieliv Furesø?

Så er du velkomne til at kontakte os i Sundhedsplejen via e-mail sundhedsplejerske@furesoe.dk eller telefon 7216 5695.

Familieiværksætterne
» Tilmelding til Familieliv FuresøVi anbefaler, at I tilmelder jer elektronisk herunder. Men I er også velkomne til at printe tilmeldingen og enten aflevere eller sende den til: Sundhedsplejen, Farum Kulturhus, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum
Sidst opdateret 27. juni 2017

Kontakt

Sundhedsplejen

Farum Kulturhus,
Stavnsholtvej 3
3520 Farum
Tlf.: 7235 5695

Skriv til os via Digital Post